Ένα νέο έργο μηχανογράφησης ολοκληρώθηκε απο την εταιρεία μας

Ένα νέο έργο μηχανογράφησης ολοκληρώθηκε απο την εταιρεία μας. Η εταιρεία “ZITA TOPS Co.” ΔΙΑΔ. ΖΑΦ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ στο 6o χμ. Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για την ολοκληρωτική αναβάθμιση της μηχανογραφικής της υποδομής. Στα πλαίσια αυτά η εταιρεία μας ανέλαβε και διεκπεραίωσε με επιτυχία τις παρακάτω εργασίες

  • Αλλαγή δομημένης καλωδίωσης
  • Προμήθεια και Εγκατάσταση Rack
  • Μεταφορά τηλεφωνικού κέντρου
  • Μεταφορά και συντήρηση του επιχειρησιακού Server
  • Μεταφορά του κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή αλλιώς CCTV (Closed Circuit Television)
  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση νέου εταιρικού Wi-Fi με Guest δίκτυο
  • Παραμετροποίηση ασύρματου δικτύου Wi-Fi των αποθηκών
  • Εκ νέου παραμετροποίηση και εξασφάλιση λειτουργικότητας συστήματος Backup

Παρακάτω παρουσιάζονται φωτογραφίες απο την εγκατάσταση πριν αναλάβει η εταιρεία μας το έργο

 

Φωτογραφίες κατα την διάρκεια μεταφοράς της μηχανογραφικής υποδομής

 

Φωτογραφίες απο την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου

Λίγα λόγια για την εταιρεία ZITA TOPS Co.” ΔΙΑΔ. ΖΑΦ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

Αρχές του 1960 μια νέα εταιρεία εισέρχεται στον χώρο της πλεκτικής και συγκεκριμένα στο χώρο της κάλτσας. Ο ιδρυτής της εταιρίας “ZITA”, Ζαφ. Καραγιαννίδης εμπνευσμένος οραματιστής και ήδη σπουδαίος μηχανικός, σχεδίασε νέες μηχανικές πατέντες που του επέτρεψαν να εξελίξει τις δημιουργικές δυνατότητες της κάλτσας και να αναπτύξει νέα προϊόντα στην αγορά της κάλτσας παρουσιάζοντας ξεχωριστές ιδέες για την εποχή.

Η διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας συνεχίζεται και στην επόμενη γενιά που αναλαμβάνει τη σκυτάλη της επιχείρησης και λανσάρει κάτι νέο και αρκετά προοδευτικό, ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή καλτσοποιία, σχεδιάζει και εξελίσσει μια εξειδικευμένη συλλογή αθλητικών καλτσών για κάθε σπορ και δραστηριότητα της εποχής εκείνης –όταν τα χρόνια εκείνα η αθλητική αγορά ήταν στα σπάργανα και τα αθλητικά μαγαζιά μετριόταν στα δάκτυλα.

Αυτή η στροφή της εταιρείας και οι στόχοι που τέθηκαν τότε με βασικές κατευθύνσεις, την παράδοση της ποιότητας και την συνεχή επένδυση στην εξειδίκευση –σε συνδυασμό με την εμπειρία και την αφοσίωση στη λεπτομέρεια, αναγνωρίστηκε το σήμα X-Code από κοινό και καταναλωτές ως σήμα ποιότητας κερδίζοντας την σταθερή προτίμηση του κοινού. Ακόμη περαιτέρω σφραγίστηκε η δυναμική της εταιρίας με τα επιτυχημένα συμβόλαια συνεργασίας με την ADIDAS AG και την PUMA COM.

Στην διαδρομή της μέχρι σήμερα η εταιρία έχει πάντα ως στόχο την ικανοποίηση του καταναλωτή, γι’ αυτό και δοκιμάζει τις κάλτσες X-Code καθημερινά προκειμένου να αξιολογούνται σε πραγματικές συνθήκες. Από αθλητές, δρομείς, ποδηλάτες, τενίστες που μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους για τα προϊόντα, μέχρι και τις αναφορές από ορειβατικές αποστολές και τις στρατιωτικές ασκήσεις, ολοκληρώνουν την εικόνα των προϊόντων X-Code για την συμπεριφορά τους σε κάθε είδους στίβο και την αντοχή τους στη χρήση. Την επιβεβαίωση όλων αυτών των πολύτιμων πληροφοριών έρχονται να καλύψουν οι εργαστηριακές μετρήσεις και πιστοποιήσεις των προϊόντων.

Σήμερα, η εταιρεία συγκαταλέγεται στις μακροβιότερες του χώρου και σίγουρα στις ελάχιστες με ελληνική παραγωγή 100% όλων των σταδίων μέσα στις εγκαταστάσεις της.

Ιδιαίτερη αξία έχει η έρευνα της X-Code σε νανοϋλικά που της επιτρέπει να περάσει σε άλλο επίπεδο δημιουργίας και με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της ανάπτυξης των κλωστοϋφαντουργικών υλικών κατασκευάζει νέες σειρές προϊόντων με νέες ιδιότητες που συμβάλλουν στη ‘δια βίου άθληση’. Χωρίς να παραβλέπεται η απόδοση του αθλητή δίνεται η ίδια βαρύτητα και στην “αθλητική υγεία”. Το moto της εταιρείας είναι: Αθλητικά ενεργός για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Πληροφορίες

ΔΙΑΔ.ΖΑΦ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ
6o χμ. Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου
Τ.Θ.: 87 – 57013 Θεσσαλονίκη
TΗΛ: 2310 685755, 685791, 683600
FAX: 2310 685792
Email: home@zitatops.gr